Ifi csapataink harcban a legjobb helyekért

Ifjúsági csapataink a héten több fontos mérkőzést játszottak.

IFI III. Fiú

Csömör – TFSE-KSI

19-19 (8-8)

Rendkívül színvonalas első osztályt idéző mérkőzést játszott a két csapat. A tavalyi “technikai KO” (nyert mérkőzésünket technikai okok miatt a másik csapatnak adták) után a KSI-s fiúk hatalmasat küzdve, sokszor a külső körülményektől sújtva is megállták a helyüket. A felkészülési tornákból tanulva védekezésünkkel hoztuk az idegenbeli 1 pontot.

TFSE-KSI – Hatvan

39-22 (23-10)

A két csapat nem volt egy súlycsoportban. A Hatvaniak igyekeztek lassítani a játékot,amit mi nem toleráltunk így az első félidőben 12 gólos előnyt szereztünk. A második félidőben mindenki játéklehetőséget kapott, sajnos ellenfelünk altató játékából adódóan mi is belealudtunk a játékrészbe, így a különbség a hatvaniakra nézve így is hízelgő.

Fiú ifjúsági csapatunk mindössze 47 kapott góllal, három fordulót követően vezeti a bajnokságot!

IFI II. Leány

Mohácsi TE – TFSE-KSI
32-32 (14-12)
Jo iramú, komoly mérkőzés volt, a bajnokság rangadója, a 3. helyezett fogadta az elsőt. A Mohácsiak erős Átlövő – beálló kapcsolatból és gyorsindításból szerezte góljai nagy részét. Felváltva estek a gólok, fej-fej mellett haladtunk, hol az egyik csapat vezetett, hol a másik, de 1 gólnál soha nem volt nagyobb a különbség. 59.40-nél mi vettük át a vezetést, időt kert az ellenfél. Jobb szélről kaptunk gyorsan egy találatot, volt még 10″ de a visszatámadásunk mar nem sikerült. Igaz a végén az ellenfél örülhetett, de nincs szégyenkezni valója a KSI-s lányoknak.
dr. Ökrös Csaba vezetőedző értékelése: “Ma volt néhány olyan játékos akitől nem vártam, de nagy örömömre nagyon sokat tettek ezert a jó eredményért.”
Győri Audi ETO KC – TFSE-KSI
22-16 (9-5)
Eleinte sokat hibázott mindkét csapat főként támadásban, majd a Győr kapott először lábra (6-1), onnan kezdve gyakorlatilag végig 3-4 góllal vezetve győzött. Erős, nagy, darabos lányok játszottak a Győrben, így a két csapat teljesen más stílusban játszott; nekünk esélyünk sem volt átlövésre, ők ellenben sokszor próbálkoztak ezzel, de sikerrel inkább csak a második félidőben jártak. Mi rengeteg ziccert hagytunk ki, s bár küzdöttek a lányok derekasan, a testalkatból fakadó különbség felőrölte a csapat erejét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük