Figyelemre méltó ifi győzelmek

IFI II. Nyugat Fiú

Vecsés-KSI – Dabas KC VSE II.

30-43 (8-20)

Vecsés-KSI – Mizse KC

33-32 (13-14)

Fiú serdülő csapatunk egy új együttműködés keretében segítséget nyújt a Vecsési utánpótlásnak, amelyben vállalták, hogy az ifjúsági II. osztály keleti csoportjában, a 2017/2018-as szezon további mérkőzésein közös csapattal, de Szabóné Balog Judit vezetésével játszanak.

Serdülő csapatunk az idősebb mezőnyben eddig két mérkőzést játszott. Az elsőn a Dabas korban és erőben is felülmúlta a fiúkat, de második mérkőzésen a tapasztaltabb mizsei csapat kénytelen volt fejet hajtani a tehetséges fiatalok sorát felvonultató serdülőink előtt!

IFI III. Észak Fiú

Solymár – TFSE-KSI

32-40 (14-18)

Fiú ifi csapatunk továbbra is őrzi veretlenségét, gólgazdag mérkőzésen, csupa jó teljesítménnyel megérdemelten hozta el a 2 pontot a jó erőkből álló hazai csapat ellen.

Datzuk Péter értékelte tanítványai teljesítményét: “A solymári utánpótlásnevelés hagyományaihoz mérten komoly küzdelemre számítottunk. Ugyan szám szerint sok gólt kaptunk, mégis elégedett vagyok a védekezés és a kapusvédés minőségével. Bár jelentős időt töltöttünk emberhátrányban, gyors lerohanásokkal, kreatív támadójátékkal sok “szépségdíjas” gólt tudtunk lőni. A csapaton egyre inkább látszik a felkészülés során befektetett munka, az erőnléti edzések, és a gyógytorna hatása. Megyünk tovább, szeretnénk tovább gyorsulni és jövő héten elkapni a Dunakeszit.”

IFI II. Nyugat Leány

TFSE-KSI – Rinyamenti KC

43-13 (21-7)
Lányaink könnyed játékkal zsebelték be a két pontot, amellyel továbbra is tapadnak az élbolyra.
IFI III. Észak LeánySalgótarján – Kinizsi TTK-KSI

29-26 (12-7)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük