Bázis iskolánk a Dob utcai, Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola, kis kézilabdás diákjai adtak tanúbizonyságot ügyességükről és tudásukról bemutató edzés keretein belül.
Köszönjük a munkáját edzőjüknek König-Görögh Dórának , aki szakmai tudásán túl mindig nagy szeretettel és odafigyeléssel foglalkozik ezzel a korosztállyal!
A bemutató edzések nagy sikert arattak a Testnevelési Egyetem edzői szakos hallgatói és a NEK C licences hallgatói között.
KSA

Edzés a város fölött

A KSA vezetősége gyorsan reagált a vírus miatt kialakult helyzetre, mely a sportcsarnokok bezárásával járt. Szabadtéri pályákon szép környezetben biztosított edzéslehetőséget csapatainak.
Ilyés Annamária leány és Matuz István fiú csapatai – kicsit a város fölött,- a Szent Margit Gimnázium szabadtéri pályáján készülnek az ifi és serdülő bajnokság küzdelmeire.
Edzőink várják a lelkes, kézilabdázni vágyó középiskolások jelentkezését csapataikba.
HAJRÁ KSA!

Edzés a szabadban

Szép környezetben, jó levegőn, jó hangulatban készülnek a legkisebbek a következő mérkőzésekre.
Edzők: Forrás Péter, König- Görögh Dóra, Lantosné Major Katalin.
Várjuk leendő kis játékosainkat is csapatainkba!

COVID-pozitív teszt utáni protokoll

A KSA kiemelt feladatának tartja a korosztályos sportolóinak, munkatársainak és a szülőknek az egészségét. Minden pontban betartja az Országos Sportegészségügyi Intézet ajánlásait, az esetleg pozitív tesztet produkáló sportolói esetében, melynek a protokollját az alábbiakban közzétesszük
Vigyázzunk egymásra!

Zárt kapus mérkőzések

Tisztelt Szülők! Tisztelt Szurkolóink!
 
Nehéz helyzeteket élünk az utóbbi időben a sport területén is a kialakult járványügyi helyzet következtében.
Nekünk fontos a Játékosaink, Munkatársaink, a Szülők és a sportban dolgozó valamennyi résztvevő egészsége. Ezért a következő döntéseket hoztuk:
1. A KSA valamennyi mérkőzése, valamennyi korosztályban zárt kapuk mellett kerül lebonyolításra.
2. Megkérjük a Tisztelt Szülőket és Hozzátartozókat, hogy a gyermekeket a sportlétesítmény bejáratáig kísérjék és a mérkőzést követően is ott várják, betartva a járványügyi helyzetben megtehető óvintézkedéseket (maszk viselése, távolságtartása, lehetőség szerint kézfertőtlenítő használata).
3. Az idegenbeli mérkőzések esetén a fogadó sportszervezet és a fogadó sportlétesítmény előírásait szükséges betartani, azonban a járvány csillapodásáig/megszűnéséig, mi az idegenbeli mérkőzéseken is a zárt kapus megrendezést fogjuk szorgalmazni.
 
Szabóné Balog Judit elnök