FU16 VÉGEREDMÉNYEK

 
FU16-os alakulatunk 4 napon belül kétszer is megmérkőzött a Dunaújváros egyesületével. Mindkét alkalommal magabiztos, nagy arányú győzelem született, a második mérkőzésen Balogh Emil (21 találat) vezérletével több, mint 40 góllal bizonyultunk jobbnak ellenfelünknél. Ezzel a mérkőzéssel lezárult az FU16-os bajnokság alsóházi rájátszása, melyet csapatunk veretlenül az 1.helyen zárt!
Gratulálunk a srácoknak és vezetőedzőjüknek Konyicsák Ádámnak!
Konyicsák Ádám vezetőedző nyilatkozata a mérkőzésekről alább található.
HAJRÁ KSA

FU15 Győzelem 2/2

Konyicsák Ádám fiai hibátlanul szerepeltek az FU15-ös I. osztályú bajnokság legutóbbi fordulójában. A hosszú út után elsőként a Békés csapatával mérkőztek meg, ahol a vártnál nagyobb, 9 gólos győzelem született. A második mérkőzésen azt a Tempót sikerült legyőzniük, akikkel már több csatát is vívtak a szezon során, és most negyedik alkalommal is felülkerekedtek ellenfelükön. Az egész napot kemény, egységes védekezés jellemezte, amely egy gyors, tudatos támadójátékkal párosult.
Konyicsák Ádám vezetőedző rövid értékelése alább tekinthető meg. 
GRATULÁLUNK SRÁCOK, HAJRÁ
 

FU20 FONTOS GYŐZELEM

 
FU20-as csapatunk szerda este hazai pályán fogadta az Érd együttesét. A mérkőzés egészét tekintve jó védekezésünkel, harciasságunkal sikerült felőrölnünk az ellenfél csapatát, ezzel újabb 2 pontot szerezve felugrottunk a tabella 1 helyére.
Resznyák Csaba vezetőedző távollétében Konyicsák Ádám az FU15-ös csapatunk vezetőedzője meccselt a srácokkal.
Konyicsák Ádám megbízott edző nyilatkozata alább olvasható.
HAJRÁ SRÁCOK, HAJRÁ KSA

ISMÉT NÜANSZOKON MÚLOTT A BRAVÚR

 
FU18-as másodosztályú csapatunk a Nyíregyháza ellen mérkőzött meg a bajnokság legutóbbi fordulójában. A mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb arcát mutató csapatunk most is kitett magáért, támadásban kreatív megoldásokkal, védekezésben pedig kitűnő egységet mutatva vette fel a kesztyűt a Nyíregyháziakkal szemben.
Mindezek ellenére a végjátékban sajnos az ellenfél akarata érvényesült, így pont nélkül zárták FU18-as fiaink ezt a hetet. 
Konyicsák Ádám megbízott edző nyilatkozata alább olvasható.
FEL A FEJJEL, HAJRÁ KSA

FU12 FELEMÁS MÉRLEG

 FU12-es csapatunk szombaton kétszer is megmérkőzött az FTC korosztályos csapataival. A nap első mérkőzésén könnyed vendég siker született, ám a délután folyamán sikerült vissza vágnunk a Ferencváros második csapatának. A mérkőzések tanulságait levonva készülünk tovább a következő fordulóra.
KÖSZÖNJÜK A KILÁTOGATÓ SZÜLŐK SZURKOLÁSÁT!
HAJRÁ KSA

FU16 GYŐZELEM ÉRDEN

FU16 GYŐZELEM ÉRDEN
Konyicsák Ádám fiai az Érd gárdájával ütköztek meg az FU16-os bajnokság rájátszásának második fordulójában. Egy végig kiélezett, szoros találkozón, a végjátékban koncentráltan, jobban teljesítve ellenfelüknél sikerült 2 ponttal hazatérniük a srácoknak.
Konyicsák Ádám vezetőedző nyilatkozata alább tekinthető meg. 
HAJRÁ SRÁCOK, HAJRÁ KSA

JAVULÓ FELNŐTT JÁTÉK

 
Felnőtt férfi csapatunk hazai pályán fogadta a Honvéd együttesét. A mérkőzés igen kemény és fizikális volt, mindkét csapatot erős védekezés jellemezte. Egy szoros, a végéig kiegyenlített küzdelemben maradtunk alul ellenfelünkkel szemben.
A mutatott játék reményében bízunk a jobb folytatásban.
HAJRÁ KSA

ÚJABB NŐI GYŐZELEM

 
Női felnőtt csapatunk újabb 2 pontot zsebelt be, ezzel megtartva a dobogós helyét a tabellán. A sok hiányzóval és betegségekkel küzdő Musztács-alakulat hazai pályán győzedelmeskedett a KSC II. csapata ellen. Dicséret illeti a hölgyeket, küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak a találkozó során.
Musztács Dániel vezetőedző nyilatkozata alább olvasható.

BP I. OSZTÁLY

 
Súlyos vereséget szenvedett felnőtt csapatunk a PLER otthonában. A találkozó során ellentmondást nem tűrően gázoltak át rajtunk az ellenfél fiataljai.
Rezsnyák Csaba vezetőedző nyilatkozata alább tekinthető meg