KESI Kupa

Szombaton az U10-es fiúk is pályára léptek a KESI kupán, Bócsa és Kecskemét ellen.
Mindkét mérkőzés jól sikerült, nagyon élvezték a gyerekek a játékot. Csak így tovább fiúk! Hajrá KSA!
 
 
 

Ady Ált. Iskola új edzője

Az Ady Endre Református Általános Iskola szivacskézilabdázói új edzővel folytatják a sportág elsajátítását.
Köszönjük Kutasi Dóra testnevelő-edző eddigi munkáját, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudja a továbbiakban az edzések vezetését vállalni.
Örömmel mutatjuk be új Kollégánkat, kérjük ismerkedjenek meg vele:
Vadász Levente vagyok.
A sport és a mozgás már kiskorom óta az életem része, három sportágat is űztem gyerekkoromban: atlétika, torna, és kézilabda, azonban a szívem a későbbiekben a kézilabdához húzott. Szentgotthárdon kézilabdáztam NB/2es szinten, egészen gimnázium végéig. Ezután kerültem Budapestre a Testnevelési Egyetemre, amelynek végzős hallgatója vagyok egészségfejlesztő-gyógytestnevelő-testnevelő tanár szakán. Rendelkezem kézilabda edzői végzettséggel. Jelenleg tanár gyakornok vagyok a Leövey Klára Gimnáziumban. A kisebb korosztályok sem állnak tőlem távol ugyanis óvodásoknak tartok torna foglalkozásokat a Budai Tornász műhelyben. Úgy gondolom, hogy az általános iskolás korosztály játékkal tanul leggyorsabban, ezért az edzéseken a gyerekek sok-sok mozgásos játékkal, illetve játékos ügyességfejlesztéssel találkozhatnak majd nálam.
Szeretettel várom jelenlegi, és leendő kis kézilabdázóimat az edzéseken, a megszokott edzésidőben!
Hajrá KSA!

Összegzés a fiúknál

Egy kis visszatekintő 2021 végére.
Rezsnyák Csaba edző:
2021.12.08. 18.30 KSA-Százhalombatta serdülő III. 13-44
A csoport elsővel találkoztunk az őszi utolsó hazai mérkőzésünkön. Sajnos már az első játékrészben megmutatkozott a két csapat közötti különbség, hitehagyottá, enerválttá váltunk, játékunk erőtlen és bizonytalan lett. Kevés gólt lőttünk, ami nem jellemző a csapatra, ezen dolgoznunk kell tovább. Sérültjeinknek mielőbbi felépülést kívánok!
2021.12.12. 10.00 KSA-Bugyi Ifjúsági III. 40-27 (22-12)
Ifjúsági csapatunk fegyelmezett, kreatív és meggyőző játékkal otthon tartotta a két pontot a szünet előtti utolsó bajnokin. Csapatként küzdve és egymást segítve, több jó egyéni teljesítménnyel, szépen lassan őröltük fel ellenfelünket és már a félidőre nagyobb különbséget kialakítva magabiztosan tudtunk játszani.
Gratulálok a fiúknak!
Összegzés:
Jó úton haladunk
Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy újra építsük csapatainkat, a fiatalok előrelépésével. Mind az ifjúsági, mind a serdülő bajnokságban játékosaink java része most játszik először, ami nehéz helyzetek elé állította a srácokat. Véleményem szerint mostanra már egészen jól megbirkóztunk a feladatokkal, technikai és fizikális tudásunk folyamatosan fejlődik, az edzéslátogatottság a kezdeti állapotokhoz képest rengeteget javult.
Nemkülönben a hozzáállás és a lelkesedés, amelyek nélkül nem tudnánk játszani. Két hét szünetet kaptak a fiúk, otthoni feladatokkal hangolódva a folytatásra.
Most januárban alapozásba kezdünk a februári folytatásig, hogy feltöltsük erő tartalékainkat, és gyorsabban, technikailag felkészültebben játszhassunk tavasszal.
Hajrá KSA!

U13 félévi értékelés

Konyicsák Ádám edző:
U13-as csapatunk december 16.-án a Superfly trambulinparkban zárta az évet. A srácok nagyon élvezték és szerintem a legjobb módja volt, hogy a megmaradt energiát kiadják magukból.
Nagyon fárasztó féléven vagyunk túl azonban a hozzáállással, az edzés munkával és az eredményekkel is meg vagyok elégedve. Nagyon örülök, hogy a mérkőzések nagy részét sikerült megnyernünk, főleg úgy, hogy fizikálisan sajnos legtöbbször hátrányban vagyunk az ellenfeleinkkel szemben, ezért sokkal többet kell dolgoznunk védekezésben és támadásban is, hogy ezt kompenzálni tudjuk.
Remélem mindenkinek sikerül kipihennie magát az ünnepek alatt, ugyanis a következő félév még nehezebb lesz ha az idény elején megbeszélt célokat el szeretnénk érni.
U13-ban továbbra is szeretnénk a mérkőzések 70%-80%-át megnyerni, U14-es bajnokságban szeretnénk érmet nyerni, a Bajzás játékosaimmal pedig amennyiben reális esély mutatkozik rá szeretnénk megnyerni a diákolimpiát.
Bízok benne, hogy januártól is ugyanolyan gördülékenyen tudunk majd dolgozni, mint eddig.
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
Hajrá KSA!

Évzáró

 
 
Kutasi Dóra edző:
Az utánpótlás kis csapatunk az idei év utolsó edzésén, a hagyományoknak megfelelően megtartották évzáró eseményüket, ahol számos fogó variánsokkal, labdás feladatokkal és zsámoly labdával zártuk az évet.
Eljött a KSA Jézuskája is, hozott magával rengeteg meglepetést és ajándékot
Szerencsére, lelkes pöttömökből áll a csapatom, igazán sok örömöt és pillanatokat tudnak okozni.
Nagyon tanulékonyak, kíváncsiak, érdeklődők minden újdonság iránt. Így könnyű tanítani őket.
Hajrá KSA!
 
 

Lányok utolsó edzések

Forrás Péter edző:
Csütörtökön és pénteken közös játékokkal és ajándékozással lezártuk az évet, jó hangulatban és egész nagy létszámmal!
Nem volt könnyű a bajnoki év első fele, de úgy gondolom, hogy lelkesen és a körülményekhez képest minden megtettünk a fejlődés és a jó szereplés érdekében.
A lányok kezdik megérteni és elfogadni, hogy az edzéseknek és az egymásért való küzdésnek van értelme, így alakulhat ki egy jó közösség és lehet még jobb egy CSAPAT!
Köszönöm a szülőknek és az egyesületnek is a sok támogatást, és remélem a jövőben még több játékos csatlakozik hozzánk és még több sikerélményben lesz részünk.
Mindenkinek boldog Karácsonyt és jó téli szünetet kívánok!
Forrás Péter edző