6 pontól 5 öt szereztek a fiúk a héten!

Rezsnyák Csaba edző:
3-ból 2,5 vagy 6-ból 5!
Remek hetet tudhatunk magunkénak, hiszen 3 mérkőzésünkből a héten 1 pontot veszítettünk és fontos győzelmeket arattunk!
A szerdai U18-as győzelem után pénteken egy hajszálon múlott, hogy megverjük a listavezetőt az U20-as bajnokságban.
Hullámzott ugyan a játékunk, de nagyon feszes és kemény mérkőzésen végig küzdve sikerült 1 pontot szereznünk. Sajnos a szélső játékunkból most nem voltunk eredményesek és ez döntő helyzetekben sajnos visszaütött. Csalódottnak azonban nem szabad lennünk, mindent megtettünk a győzelemért az utolsó utáni pillanatokig.
2023.11.10. 18.00 KSA – Dunaharaszti U20-as bajnoki mérkőzés 22-22 (13-11)
Szombaton tovább folytatódtak a küzdelmek, ezúttal a felnőtt bajnokságban, ahol az elmúlt hetek negatív hulláma még hatással volt a csapatra.
Nagyon sok fiatallal, és 1 felnőtt korú játékossal vágtunk neki a mérkőzésnek. A fiúk közül többeknek ez már a harmadik találkozója volt a héten!
Ettől függetlenül csak pozitív jelzőkkel illethetem a srácokat, mert nagy elszántsággal és akarattal küzdöttek, sok esetben erőn felül is! Ellenfelünk már mindkét arcát megmutatta a bajnokság során, így nem tudtuk mire számítsunk. Őrült mérkőzés kerekedett, ahol a védekezés főként a második félidőben, egyik oldalon sem volt elég feszes, de a támadások és az iram, annál inkább. 78 gól született a találkozón, ami 60 perc játék alatt extra, ahogyan a lőtt 40 gól is!
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a lefújás előtti pillanatokban 2 gólos hátrányba kerültünk. Ezt az előnyt a vendégek sokáig meg is tudták tartani, de a végjáték rohanásából mi jöttünk ki jobban és az utolsó pillanatokban sikerült fordítanunk!
Fontos győzelem volt ez, hogy ellépjünk a az utolsó helyekről, de ezt még komolyabb feladat lesz megtartani és apránként előrébb lépni .
Ez a hét már egy kicsit a tavalyi arcunkra emlékeztetett, ahol jobban hittünk magunkban. Bízom benne, hogy ez most megindít minket felfelé!
Nagyon büszke vagyok minden játékosomra a heti teljesítményéért!
2023.11.11. 16.00 KSA – ASI Bp. I. felnőtt bajnoki mérkőzés 40-38 (19-21)
Hajrá KSA!