Sportolói ösztöndíj pályázat

A Kézisuli Utánpótlás Alapítvány Ösztöndíj Pályázati kiírása

A Kézisuli Utánpótlás Alapítvány a 2018/2019-es tanév II. félévére tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet, a középfokú közoktatási intézményekben tanulók számára.

A pályázatra azok a középfokú köznevelési intézményben tanulók jelentkezhetnek, akik a Kézisuli Utánpótlás Alapítvány sportolói (továbbiakban: pályázó).

Az ösztöndíj folyósításának feltételei:

  • A pályázó 2018-2019. tanévre vonatkozó tanulói jogviszonyának igazolása.
  • A pályázó legalább 3,8 tanulmányi eredménnyel rendelkezik.
  • A pályázó kiemelkedő edzés, -és mérkőzés teljesítményt nyújt.
  • Társai elé példaként állítható.
  • Egy A4-s lapon 20 gépelt sorban fogalmazza meg célkitűzéseit a sportágban.
  • Ha a tanuló tanulói jogviszonya szünetel, az ösztöndíj folyósítása érvényét veszíti.

Az ösztöndíj időtartama:                          2019. 02. 01.- 2019. 05. 31.

Az ösztöndíj mértéke:                                             15.000 Ft/hó

A pályázó kifejezetten hozzájárul a pályázáskor rendelkezésre bocsátott személyes adatainak az azonosítás célja érdekében szükséges mértékben történő kezeléséhez és az ösztöndíjpályázat lebonyolítása, valamint a támogatási jogosultság ellenőrzése céljából történő továbbításához. A pályázó adatait az alapítvány az irodája székhelyén, 1087.  Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. 212/a kezeli.

A pályázatot a Kézisuli Sport Akadémia részére írásban, a www.ksakezilabda.hu honlapon hozzáférhető pályázati űrlapon (ide kattintva letölthető), a pályázó által aláírva, egy példányban, zárt borítékban kell benyújtani „Ösztöndíjpályázat” tárgy megjelöléssel, az alábbi címre 1087. Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. 212/a iroda Fekete Szandra részére. A pályázat benyújtási határideje: 2019. január 28.

A pályázatot a Kézilabda Sportakadémia Budapest-et működtető „Kézisuli Utánpótlás Alapítvány” kuratórium elnöke bírálja el, a KSA szakmai vezetésének javaslatával. A pályázó az elbíráló szerv döntése ellen fellebbezéssel nem élhet. A pályázó a pályázat sikerességéről levélben tájékoztatást kap.

A valóságnak nem megfelelő adatok közlése, a pályázatból való kizárást vonja maga után.

Budapest, 2019. január 15.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük