Dunakeszi Kupa több csapattal

Hat csapatunk is részt vett a Dunakeszin megrendezésre kerülő Téli Tornán, december 17-18. között.
A legidősebb korosztályunk, FU12 már szombaton megkezdte a mérkőzéseket, ahol három mérkőzésből egyet sikerült megnyerniük. A fiúk derekasan harcoltak, számos tapasztalattal gazdagodtak az OKSI SE, Judoria-Szacsa és VS. Dunakeszi csapatai ellen.
Másnap a kisebbek, az FU11-es csapatunk mérkőzései nyitották a torna vasárnapi fordulóját, ahol az eredményt nem számolták, de izgalmas, szoros mérkőzéseket láthattak a szurkolók.
Az ellenfelekkel a Judoria-Szacsa, VS. Dunakeszi és Squadra Buda csapataival ritkábban találkoznak a bajnokságban, így mindenképp hasznosak voltak ezek a találkozók.
Az FU10-es és LU10-es csapataink két helyszínen egyszerre játszották a mérkőzéseket a Judoria-Szacsa, VS. Dunakeszi és Kézi UP Pler csapatai ellen. A fiúk hamar belelendültek a torna ritmusába, s magabiztosan, lendületesen játszották végig a három mérkőzést.
A lányok, a kezdeti megilletődöttség után, sikeresen felvették tempót és szoros, jó hangulatú mérkőzéseken mutatták meg a játéktudásukat.
A napot és tornát a legkisebbek, FU9 és LU9-es csapatok mérkőzései zárták, ahol a Magyarság Sportcsarnokban a fiúk és lányok mérkőzései egyszerre, két pályán zajlottak, így a fiú és lány csapatinknak sikerült egymás mérkőzésein szurkolni.
Az ellenfelek ugyanazok voltak, mint a nagyobbaknál: a Judoria-Szacsa, VS. Dunakeszi és Kézi UP Pler.
Néhány játékosunk először lépett pályára, ráadásul ilyen nagy közönség előtt, ezért dicséret illeti őket, hogy ilyen jól vették az első akadályt. A „rutinosabb” játékosok pedig nagyon ügyesen segítették őket mind a pályán, mind a pályán kívül.
Összességében elmondhatjuk, hogy nagyon hasznos volt ez a torna, mert a gyermekek számára rengeteg játéklehetőséget tudtunk biztosítani, köszönjük a lehetőséget a VS. Dunakeszi egyesületnek és Pribék Istvánnak.
Elmondhatjuk, hogy mindenki kissé fáradtan, de annál boldogabban tért haza, gyönyörűen csillogó érmekkel a nyakában. Ennél jobb évzárásra nincs is szükség!
Köszönjük a szülőknek a támogatást, a szurkolást, a helyszínre jutást és a mérkőzések közötti pátyolgatást!
Köszönjük az edzőinknek, Lantos Katalinnak (FU12-11), Kőnig-Görögh Dórának (LU10-9) és Vadász Leventének (FU10-9) a munkáját, az egész napos törődést, amelyet a KSA csapatai felé nyújtottak!
Hajrá KSA!