BUDAPEST I. OSZTÁLY

 
Vasárnap este a listavezető otthonába látogatott Rezsnyák Csaba legénysége. A téli felkészülés alatt több új felnőtt játékos is csatlakozott a kerethez, ám a Squadra Buda csapatát így sem sikerült megfékezniük. A hazaiak végig magabiztosan kézben tartották a mérkőzést, végül nagy különbséggel sikerült lezárniuk a találkozót.
Rezsnyák Csaba vezetőedző nyilatkozata alább olvasható!

FU11 HÉTVÉGI EREDMÉNYEK

 
A hétvégén FU11-es játékosainknak is kezdetét vette a tavaszi szezon. Az ellenfelek a Budai Farkasok Rév és a MAFC csapatai voltak. Eredményközlés ebben a bajnokságban sincs, így csak mérkőzés fotókkal tudunk szolgálni nektek.
Vadász Levente vezetőedző pozitívan értékelte a látottakat, igyekezett mindenkinek játéklehetőséget biztosítania, kiemelte a fiúk küzdeni akarását és védekezéset.

LU11 HÉTVÉGI MÉRKŐZÉSEK

 
LU11-es játékosainknak is kezdetét vette a tavaszi szezon. A Gyál és a Domony csapatával küzdöttek meg a lányok. Bár ebben a bajnokságban még hivatalos eredményközlés nincs, de az első mérkőzésen győzedelmeskedtek a lányok, még a másodikon egy szoros csatában maradtak alul.
HAJRÁ KSA

FU10 hazai rendezés

 
Természetesen a kisebbekről sem feledkezdtünk meg, saját rendezés keretein belül mérkőztek meg játékosaink. Ebben a korosztályban még nincs eredményközlés, így több pillanatképpel kedveskedünk a hétvégi mérkőzésekről.

FU20 GYŐZELEM

Szombat délután FU20-as csapatunk a Körte HVSE csapatával mérkőzött meg a 2 pontért. A találkozón 5 góllal is vezettünk melyet ellenfelünknek sikerült ledolgoznia és szorosabbá tenni a végjátékot.
Végül csapatunknak 2 góllal sikerült megnyernie a mérkőzést!
GRATULÁLUNK!
 Rezsnyák Csaba vezetőedző nyilatkozata alább olvasható.

FU12 VÉGEREDMÉNYEK

 
Csapatunk ezúttal Tatára utazott a győzelemért!
Első mérkőzésén magabiztosan 15 góllal múlta felül a hazai, Tatai AC csapatát. A második mérkőzésen hatalmas küzdéssel 1 góllal bizonyult jobbnak az Óksi csapata ellen.
Gratulálunk! Musztács Dániel vezetőedző nyilatkozata alább olvasható:
 

FU16 KÖTELEZŐ GYŐZELEM

 
Konyicsák Ádám legénysége hazai pályán fogadta a Dunaújvárosi AC csapatát. A célkitűzés a magabiztos, nagyarányú győzelem volt. A mérkőzésen végig koncentrálva, nem lebecsülve az ellenfelet játszott a csapat, melyet végül 39-es gólkülönbséggel sikerült megnyerni.
Konyicsák Ádám vezetőedző nyilatkozata alább olvasható.
A MUNKA NEM ÁLL LE, HAJRÁ KSA

FU18 II. KÖZEL A BRAVÚRHOZ

 
Szerda este fogadta hazai pályán Rezsnyák Csaba csapata a Cegléd együttesét. A SZEZON EDDIGI LEGJOBB  mérkőzését játszották a srácok, méltó ellenfelei voltak annak a ceglédi csapatnak, akiktől tavasszal súlyos vereséget szenvedtek. A találkozó rendkívül kiegyenlített volt, ám a végén két góllal alul maradtunk.
Rezsnyák Csaba vezetőedző nyilatkozata alább olvasható.
FEL A FEJJEL, HAJRÁ KSA

MECCSNÉZÉS

MECCSNÉZÉS
A tegnapi nap folyamán (2024.02.29.) lehetősége nyílt kisebb korosztályainknak, hogy élőben megnézhessék a Magyarország-Svájc Női EHF Euro Cup mérkőzést.
A mérkőzés Magyar győzelemmel zárult, a gyerekek pedig elcsípték a válogatott játékosokat egy-egy fényképre is. 
Köszönjük a szülők segítségét a szervezésben és köszönjük a Magyar Kézilabda Szövetségnek a lehetőséget.
Természetesen készült néhány fotó is, ezeket szeretnénk megosztani:

FU10 EDZŐMÉRKŐZÉSEK

 
A hétvégéről még adósak maradtunk egy beszámolóval. A NOVA Kézisuli szervezésében vettek részt FU10-es játékosaink több edzőmérkőzésen. A jó hangulat mellett kiválóan szolgálták a találkozók a felkészülést, a gyerekek mérkőzés szituációban tudták gyakorolni az eddig elsajátított mozgáselemeket.
Vadász Levente vezetőedző nyilatkozata:
,,A hétvégén a Nova Kézisuli szervezésében részt vettek az u10-es játékosaink több edzőmérkőzésen is. Összesen három mérkőzést játszottunk, az ellenfeleink a következőek voltak:
Nova Kézisuli, Dabas, Vecsés.
Az első mérkőzést a fiúk nagyon álmosan és lassan kezdték, a második meccsen már javult a játék képe és az utolsó mérkőzésre már összeszedték magukat és több ügyes megmozdulást is láthattunk védekezés és támadásban is!
Nagyon hasznos mérkőzések voltak ezek a bajnokság kezdése előtt, szombaton újra pályára lépünk, ezúttal nem edzőmérkőzésen, hanem már a bajnokságban.”
Köszönjük a szervezők munkáját!
HAJRÁ KSA