Szuper kezdés, bravúros győzelem!

Rezsnyák Csaba edző:
2023.02.01. 18.00 KSA-Gézengúz U16-os bajnoki mérkőzés 23-21 (10-10)
A harmadik helyezettet fogadtuk szerda este az U16-os bajnokság folytatásában. Ősszel Kalocsán 12 gólos hazai siker született. Csapatunk szerkezetében is változás történt, hiszen kapusunk decemberben a befejezés mellett döntött, így ezekkel az előjelekkel, nem mi voltunk a találkozó esélyesei. Az első 10 percben megleptük a vendégeket és 4 gólos előnyt alakítottunk ki, melyet főként saját hibáinkból sikerült a félidőre ledolgozniuk, így a második játékrészt döntetlennel folytattuk. Sajnos hiába alakítottunk ki helyzeteket, a befejezéseket elrontottuk, amit ellenfelünk azonnal büntetett.
A végjáték 14-17-es vendégelőnnyel kezdődött, amit 5 perc alatt egy 6-0-ás rohammal meg tudtunk fordítani!!! Két gólos vezetésünket megőrizve bravúros győzelmet arattunk!
A Csapat mellett külön elismerés Kovács Dénesnek, aki beállt a kapuba és fontos pillanatokban tudott védeni. Ez a győzelem akkor ér majd még többet, ha a maradék 4 fordulóban is eredményesek tudunk maradni.
Nagyon örülök és büszke vagyok a srácokra!
HAJRÁ KSA!

Indul a 2023-as év!

A hosszabb szünet miatt sok csarnok zárva tart még, de ez nem akadályozza a felkészülést.
Az ünnepi menük ledolgozása megkezdődött! 🙂
A KSA fiúk a CrossFit MayFly edzőtermében erősítenek a héten és az iskola kezdetével visszatérnek a kézilabda edzések is.
Jó felkészülést kívánunk , Hajrá KSA!

Dunakeszi Kupa több csapattal

Hat csapatunk is részt vett a Dunakeszin megrendezésre kerülő Téli Tornán, december 17-18. között.
A legidősebb korosztályunk, FU12 már szombaton megkezdte a mérkőzéseket, ahol három mérkőzésből egyet sikerült megnyerniük. A fiúk derekasan harcoltak, számos tapasztalattal gazdagodtak az OKSI SE, Judoria-Szacsa és VS. Dunakeszi csapatai ellen.
Másnap a kisebbek, az FU11-es csapatunk mérkőzései nyitották a torna vasárnapi fordulóját, ahol az eredményt nem számolták, de izgalmas, szoros mérkőzéseket láthattak a szurkolók.
Az ellenfelekkel a Judoria-Szacsa, VS. Dunakeszi és Squadra Buda csapataival ritkábban találkoznak a bajnokságban, így mindenképp hasznosak voltak ezek a találkozók.
Az FU10-es és LU10-es csapataink két helyszínen egyszerre játszották a mérkőzéseket a Judoria-Szacsa, VS. Dunakeszi és Kézi UP Pler csapatai ellen. A fiúk hamar belelendültek a torna ritmusába, s magabiztosan, lendületesen játszották végig a három mérkőzést.
A lányok, a kezdeti megilletődöttség után, sikeresen felvették tempót és szoros, jó hangulatú mérkőzéseken mutatták meg a játéktudásukat.
A napot és tornát a legkisebbek, FU9 és LU9-es csapatok mérkőzései zárták, ahol a Magyarság Sportcsarnokban a fiúk és lányok mérkőzései egyszerre, két pályán zajlottak, így a fiú és lány csapatinknak sikerült egymás mérkőzésein szurkolni.
Az ellenfelek ugyanazok voltak, mint a nagyobbaknál: a Judoria-Szacsa, VS. Dunakeszi és Kézi UP Pler.
Néhány játékosunk először lépett pályára, ráadásul ilyen nagy közönség előtt, ezért dicséret illeti őket, hogy ilyen jól vették az első akadályt. A „rutinosabb” játékosok pedig nagyon ügyesen segítették őket mind a pályán, mind a pályán kívül.
Összességében elmondhatjuk, hogy nagyon hasznos volt ez a torna, mert a gyermekek számára rengeteg játéklehetőséget tudtunk biztosítani, köszönjük a lehetőséget a VS. Dunakeszi egyesületnek és Pribék Istvánnak.
Elmondhatjuk, hogy mindenki kissé fáradtan, de annál boldogabban tért haza, gyönyörűen csillogó érmekkel a nyakában. Ennél jobb évzárásra nincs is szükség!
Köszönjük a szülőknek a támogatást, a szurkolást, a helyszínre jutást és a mérkőzések közötti pátyolgatást!
Köszönjük az edzőinknek, Lantos Katalinnak (FU12-11), Kőnig-Görögh Dórának (LU10-9) és Vadász Leventének (FU10-9) a munkáját, az egész napos törődést, amelyet a KSA csapatai felé nyújtottak!
Hajrá KSA!

Győzelemmel zárták az évet a fiúk!

Rezsnyák Csaba:
Győzelemmel zártuk a 2022-es évet!
2022.12.14. 17.30 Bp. Honvéd-KSA U16-os bajnoki mérkőzés 19-29 (11-16)
Utolsó idei mérkőzésünket játszottuk szerdán a Honvéd vendégeként. Az első 10 perc bizonytalanságai után, átvettük az irányítást és remek védekezéssel, 20 gól alatt tartva a hazaiakat, fokozatosan növelve a különbséget elhoztuk a 2 pontot.
Nagyon örülök az ismételt jó játéknak, mindenki pályára tudott kerülni és minden mezőny játékosunk lőtt gólt! A fiúk nagyon eltökéltek és fegyelmezettek voltak,
gratulálok
 
a Csapatnak!
Köszönjük a lelkes nagy létszámú szülői csapat egész éves folyamatos buzdítását!
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Hajrá KSA!

FU12 utolsó forduló

A hétvégén a KSA U12 es fiúk is lejátszották az utolsó bajnoki fordulójukat ebben az évben Soroksáran.
Hétről-hétre látni a fejlődést a gyerekeken a helyzetek kialakításában és végrehajtásában.
Az utóbbi időben sok mérkőzést játszottak, ügyesek voltak és lelkesek, most már csak edzések vannak ebben az évben és következik a téli szünet!
Köszönjük a meccseken a támogató szülői jelenlétet és drukkolást!
Hajrá KSA!