NŐI FELNŐTT GYŐZELEM

 
Továbbra is mezőnyjátékossal a kapuban, sok hiányzóval állt fel női felnőtt csapatunk a bajnokság eheti fordulójában. Talán pont a sok hiányzó és nehézség hozta ki a lányokból azt a mentalitást, amivel bebizonyították, hogy nincs lehetetlen. Egymásban bízva, egymásért küzdve a lefújás pillanatáig győzelmet eredményezett a Mini-Titánok csapatával szemben.
HAJRÁ KSA

Ausztria kupa beszámoló II.

Meghoztuk a torna részletes beszámolóját:
Köszönjük az edzőinknek: Szabó Adél, Kőnig-Görögh Dóra, Vadász Levente és Bujdos Áron munkáját, a szülőknek a támogatást!
A kilátogató szurkolóknak pedig nagyon köszönjük a szurkolást, biztatást!
HAJRÁ KSA

NŐI FELNŐTT VÉGEREDMÉNY

Véget ért női felnőtt csapatunk számára veretlenségi sorozata. Sajnos sok hiányzóval, beteggel álltunk fel a Híd-Unió SE csapatával szemben, ráadásul egyedüli kapusunk sem tudott résztvenni a mérkőzésen sérülés miatt. Mezőnyjátékossal a kapuban, összesen 9 játékossal nem tudtunk mérkőzést nyerni. Folytatás szombaton, a Mini Titánok ellen.
HAJRÁ KSA

FU13 VÉGEREDMÉNYEK

FU13 VÉGEREDMÉNYEK
FU13-as csapatunk ezúttal az Elektromos és a Squadra Buda csapataival szálltak harcba az újabb pontokért. A két kulcs játékosát is nélkülöző legénység nem tudta felvenni a kesztyűt ellenfeleivel szemben, így két sima vereséggel zárták a bajnokság ezen fordulóját. Bízunk az eredményesebb folytatásban, a sérülteket pedig mielőbb várjuk vissza.
HAJRÁ KSA

FU15 I. OSZTÁLY

 
FU15-ös csapatunk Kecskemétre látogatott a bajnokság eheti fordulójában. A betegségekkel és sérülésekkel küzdő Konyicsák-legénység igen foghíjas kerettel utazott el, ám ennek ellenére is bravúr ponttal tértek haza. Az első mérkőzésen a tabella első helyen álló Szigetszentmiklós gárdájától sikerült pontot szereznünk, kreatív támadójátékunk és harciasságunknak köszönhetően. A második mérkőzésen sajnos felőrölt bennünket a Komlói Bányász csapata, így ezen a mérkőzésen pont nélkül maradtunk.
Konyicsák Ádám vezetőedző nyilatkozata alább olvasható. 
HAJRÁ KSA

Ausztria kupa beszámoló

Ausztria kupa beszámoló 
 KSA-Lány csoport mérkőzések:
 KSA BUDAPEST 5– 6 MVSC FIÚ 
 KSA BUDAPEST 5 – 2 HC Deutschlandsberg  
KSA BUDAPEST 8 – 9 RK Arcont Radgona 
 KSA-Lány helyosztó (5-7. hely):
KSA BUDAPEST 2 – 7 MVSC Lány 
KSA BUDAPEST 8 – 5 HC Deutschlandsberg 
 KSA-Fiú csoport mérkőzések:
KSA BUDAPEST 7 – 5 HC Deutschlandsberg 2
KSA BUDAPEST 9 – 5 MVSC Lány
KSA BUDAPEST 2 – 12 RK Bijeljina 
 KSA-Fiú helyosztó (1-3. hely):
KSA BUDAPEST 10 – 3 RK Arcont Radgona 
KSA BUDAPEST 7 – 9 RK Bijeljina 
 Véget ért számunkra a Deutschlandsberg Kézilabda Utánpótlás torna. Csapataink összesen tíz mérkőzést vívtak különböző nemzetek fiataljaival. A lányoknál két győzelem és négy vereség született, amely a hetedik hely megszerzéséhez volt elegendő. A fiúknál öt mérkőzésből hármat sikerült megnyernünk. Egy szoros döntő után két góllal maradtunk alul, így a második helyen végzett fiú csapatunk.
A torna részletes beszámolójával és az edzői értékelésekkel hamarosan jelentkezünk… 
Addig is megosztunk veletek pár pillanatképet:
HAJRÁ KSA

FU20 VÉGEREDMÉNY

 
FU20-as csapatunk Dunaharasztiba látogatott a hétvége folyamán. A mérkőzés elejétől kezdve a mi kezünkben volt az irányítás, helyenként három, négy góllal is vezettünk. Sajnos a végjátékra elfogytunk, játékunk lelassult és nem igazán találtuk a megoldásokat támadásban sem. A mérkőzés hajrájában ellenfelünk kiegyenlített, majd a vezetést is átvette és a lefújásig meg is tartotta azt.
Rezsnyák Csaba vezetőedző nyilatkozata alább olvasható.
HAJRÁ KSA

NŐI FELNŐTT VÉGEREDMÉNY

 
Óriási győzelmet aratott női felnőtt csapatunk a hétvégén!
Hazai környezetben fogadták ellenfelüket a HZSE csapatát a hölgyek, ahol egy szoros első félidőt követően három góllal sikerült győzedelmeskedni és bezsebelni a 2  pontot.
Ezzel a győzelemmel csapatunk jelenleg a tabella 3. helyén áll!
HAJRÁ LÁNYOK, HAJRÁ KSA!
Musztács Dániel vezetőedző nyilatkozata alább olvasható

FÉRFI FELNŐTT VÉGEREDMÉNY

 
Felnőtt férfi csapatunk a TEMPÓ KSE fiataljait fogadta hazai pályán. A Honvéd elleni harcosságot, küzdeni akarást sikerült átmentenünk erre a mérkőzésre is, ám ez ma kevésnek bizonyult. Folyamatosan tapadtunk ellenfelünkre, de a több kihagyott helyzet megbosszulta magát, így végül a Tempó csapata vitte haza a két pontot a Várna utcából.
Rezsnyák Csaba vezetőedző nyilatkozata alább tekinthető meg.
HAJRÁ KSA