Győzelem az Ifi lányoknál

Kutasi Dóra edző:
KSA-Alsónémedi (7:3), 17-15
A mezőny 4. helyén szereplő Alsónémedi SE csapatát fogadtuk. Papírforma szerint, a vendég csapat bizonyult esélyesebbnek, ám meglepetést tudtunk okozni az ellenfélnek.
A játék első 10 percében roppantul dominánsan kezdtek a lányok. Sorra záporoztak támadásaink által a gólok, míg az ellenfél csapata nem tudott az erős hatos falunkra megfelelő ellenszert találni. Ezekből sikeresen ellentámadtunk. Az első félidő vége felé kezdtünk már fáradni koncentráltságban, emiatt az ajtó-ablak ziccereinket nem tudtuk értékesíteni. Szerencsére, a védekezésünk bástyáját, Udvari Timi kiválóan teljesített és hozta a formáját kapuban, így nem tudtak felzárkózni hozzánk az alsónémedi lányok.
Az első félidőt, 7:3-ra zártuk, KSA javára.
A második félidőben, már érezhető volt a fáradtság számos jele: dekoncentráció, ötlettelenség, védekezési hiba, fegyelmezetlenség. Kissé szellősebb lett a védőfalunk, többet hibáztunk támadásban, így kaptunk pár lerohanást és 1-1 betörés gólt, ami miatt egyre inkább magukhoz tértek a vendégek olyannyira, hogy fej-fej mellett ment mindkét csapat bő 10 percen keresztül.
Végül, 17:15-re, de nyert kis csapatunk. Az utolsó 3 percben egy jó védekezést követően, ellentámadást indíthattunk, amit sikeresen fejeztünk be, góllal értékesítve.
Nagyot küzdöttek a lányok, dicséret jár érte!
Hajrá KSA!
Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember, álló emberek és belső tér
 
 
 
Elemzési adatok megtekintése
Bejegyzés kiemelése
 
Katalin Lantos