Értékelés

Rezsnyák Csaba edző:
2022.02.20. 10.00 KSA – Diósd serdülő III. bajnoki mérkőzés 17-34 (3-21)
A vártnál nehezebben kezdtük a bajnokság tavaszi rajtját. Teljesen megilletődötten és bizonytalanul játszottunk az első játékrészben, ami el is döntötte a találkozó végkimenetelét. 3 lőtt góllal nem tudtunk érdemben nyomást gyakorolni ellenfelünkre, aki látva gyámoltalanságunkat, könyörtelenül erőt demonstrált.
A szünetben gyorsan rendeztük gondolatainkat és egy másik csapat jött ki a pályára, aki bátran, lendületesen és ötletesen játszva 1 góllal megnyerte a második játékrészt. Nagyon hullámzó volt a játékunk, remélem a csütörtöki folytatásban már csak a második félidei arcunkat mutatjuk és pontot tudunk szerezni.
2022.02.20. 12.00 KSA – Cunder ifi III. bajnoki mérkőzés 25-26 (11-14)
Ellentétben a serdülő mérkőzéssel, nagyon.nagyot játszottak a fiúk és mindenkit meglepve kicsin múlott a pontszerzés! A második helyezett látogatott hozzánk, akiktől a tavalyi szezonnyitón 21 góllal kaptunk ki Fehérváron. Több alkalommal kapaszkodtunk vissza 4-5 gólos hátrányból, olyannyira, hogy 19 másodperccel a vége előtt döntetlennél támadhattunk a győzelemért. Sajnos eladott labdánkból a vendégek visszatámadtak és 1 másodperccel a vége előtt betaláltak. A játék képe alapján igazságosabb lett volna a döntetlen, de ilyen a játék, ezt is meg kell tanulnunk.
Gratulálok
 
a csapatnak a mutatott játékhoz, a karakteres helytálláshoz és a küzdőszellemhez! Sáfrány Balázs térde megsérült a találkozón, reméljük mihamarabb visszatérhet a pályára, innen is mielőbbi felépülést kívánunk Neki!
Hajrá KSA!