Összegzés a fiúknál

Egy kis visszatekintő 2021 végére.
Rezsnyák Csaba edző:
2021.12.08. 18.30 KSA-Százhalombatta serdülő III. 13-44
A csoport elsővel találkoztunk az őszi utolsó hazai mérkőzésünkön. Sajnos már az első játékrészben megmutatkozott a két csapat közötti különbség, hitehagyottá, enerválttá váltunk, játékunk erőtlen és bizonytalan lett. Kevés gólt lőttünk, ami nem jellemző a csapatra, ezen dolgoznunk kell tovább. Sérültjeinknek mielőbbi felépülést kívánok!
2021.12.12. 10.00 KSA-Bugyi Ifjúsági III. 40-27 (22-12)
Ifjúsági csapatunk fegyelmezett, kreatív és meggyőző játékkal otthon tartotta a két pontot a szünet előtti utolsó bajnokin. Csapatként küzdve és egymást segítve, több jó egyéni teljesítménnyel, szépen lassan őröltük fel ellenfelünket és már a félidőre nagyobb különbséget kialakítva magabiztosan tudtunk játszani.
Gratulálok a fiúknak!
Összegzés:
Jó úton haladunk
Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy újra építsük csapatainkat, a fiatalok előrelépésével. Mind az ifjúsági, mind a serdülő bajnokságban játékosaink java része most játszik először, ami nehéz helyzetek elé állította a srácokat. Véleményem szerint mostanra már egészen jól megbirkóztunk a feladatokkal, technikai és fizikális tudásunk folyamatosan fejlődik, az edzéslátogatottság a kezdeti állapotokhoz képest rengeteget javult.
Nemkülönben a hozzáállás és a lelkesedés, amelyek nélkül nem tudnánk játszani. Két hét szünetet kaptak a fiúk, otthoni feladatokkal hangolódva a folytatásra.
Most januárban alapozásba kezdünk a februári folytatásig, hogy feltöltsük erő tartalékainkat, és gyorsabban, technikailag felkészültebben játszhassunk tavasszal.
Hajrá KSA!