Vasárnap is győzelem!

Konyicsák Ádám edző:
09.26-án Veresegyházán kezdte meg szereplését a KSA U13 fiú csapata. Az első mérkőzésen a helyi csapat volt az ellenfél. Már a mérkőzés első pillanataiban látszódott, hogy a Veresegyházi játékosok még nagyon “útjuk elején járnak” és ennek köszönhetően a két csapat közti különbség gyorsan megmutatkozott. Innen is kívánok nekik további sikeres munkát.
KSA Budapest – Veresegyház VSK 20-3 (10-1)
A második mérkőzésen a már egy győzelemmel rendelkező ÓKSI SE volt az ellenfelünk. Tudtuk, hogy sokkal nehezebb mérkőzés lesz mint az előző. Mindkét csapaton érződött, hogy nyerni szeretne azonban az első félidő végén mégis az ÓKSI csapata örülhetett jobban, ugyanis a félidőben még ők vezettek 8-6-ra.
A második félidőben védekezés taktikát váltottunk, melynek köszönhetően a mi gyors játékunkat tudtuk rákényszeríteni az ellenfelünkre, mely eredményben is gyorsan megmutatkozott, hiszen már a második félidő elején sikerült kiegyenlíteni. A pörgős védekezésünk igencsak megzavarta az ÓKSI csapatát illetve az ellenfél csapatában történt kézilabda mérkőzéseket ritkán látott jelenetsor után még egy fokozattal feljebb kapcsolva sikerült a második félidőt 11-2-re!! megnyerni, ezzel megérdemelten megszerezni a 2 pontot. Külön szeretném kiemelni a a mindkét mérkőzésen kiválóan védő Fazekas Zétényt és a kulcspillanatokban eredményes Fekete Marcell játékát. Illetve mindenkire büszke vagyok aki pályára lépett mert ezt együtt csapatként sikerült elérni. 🙂
ÓKSI SE – KSA Budapest 10-17 (8-6)