Búcsú Mátraházától

A hétvégén véget ért edzőtábori felkészülésünk második hete. Szakmailag igen tevékeny hetet töltöttünk a festői szépségű Mátrában, a megújult Mátraházi Edzőtáborban.

A teljes megújuláson átesett intézmény volt az otthonunk augusztus 14-19. között, ahol számos híres olimpiai-, világ-, és európa bajnok sportoló felkészülése zajlott az elmúlt évtizedekben. Az új komplexum minden a felkészülést segítő és kényelmi eszközzel felszerelt, így szauna, jacuzzi, kardio-, és konditerem, kézilabda csarnok, atlétika pálya, és végül, de nem utolsó sorban a Mátra meredek lankái várták a KSI versenyzőit. Az edzések mellett dr. Lénárt Ágota néni sportpszichológiai  ismeretekkel is segítette játékosaink felkészülését. A program ezúttal már a vegyes felkészülés jegyében tartalmazott edzőmérkőzéseket is. Fiú csapataink a közeli Gyöngyösi KK korosztályos csapataival, míg a lányok a Hatvani KSZSE csapataival küzdöttek meg. Természetesen ezúttal az eredménynél fontosabb volt a technikai, taktikai elemek gyakorlása a közelgő bajnokságokra.

Összességében eredményes, de fárasztó hetet töltöttünk el, ahol nemcsak játékosaink, hanem edzőink is komoly terhelést kaptak, hiszen az edzések mellett az új edzői adminisztrációs rendszer bevezetésével sokszor éjszakába nyúlóan dokumentáltunk. Mindenesetre köszönetet kell mondjunk házigazdáinknak, mert rugalmasan kezelték hat csapatunk külön munkarendjét, a sokszor napi négy edzés miatt csúszó étkezéseket.

A fáradtság mellett szép élményekkel gazdagodtunk, így kijelenthetjük: nemsokára visszatérünk!

Hajrá KSI, hajrá Kézisuli!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük