Kimagasló eredmények a Nyári Kézilabda Fesztiválon

Péntektől-Vasárnapig 2-2 serdülő és 1-1 ifjúsági leány és fiú csapatunk küzdött a legjobb helyezésekért, az immáron nyolcadik alkalommal meghirdetett Nyári Kézilabda Fesztiválon.

Ifi lányaink a végsőkig harcban álltak az első helyért, egyedül a döntőben találtak legyőzőre. Jól harcoltak a lányok, az igen rangos mezőnyben csak a régi KSI-sekkel megerősített Budaörs tudta legyőzni legidősebb lányainkat. Ha azt vesszük, hogy a csoportban több NBI-es csapat közvetlen utánpótlása szerepelt, a dr. Ökrös Csaba által vezetett ifi csapat második helyezése több mint szépnek mondható eredmény!

Az Ifi fiúk a hat csapatos mezőnyben pontazonossággal és körbeveréssel a negyedik helyen végeztek. A csapat célja, vagyis a csapategység összekovácsolása, illetve a játék gyorsítása a terveknek megfelelően zajlott. Az eredmény a felkészülés ezen szakaszában másodlagos, de sok biztató jel mutat arra, hogy a fiúktól sokkal többet is várhatunk a közeljövőben, mondta el Datzuk Péter edző rövid értékelésében.

Az IFI lány és fiú csoportok végeredményei:

Leányok   Fiúk
  IF18    IF19
1. Budaörsi KSE   1. CSS SIGHISOARA
2. KSI Kézilabda Akadémia 2. VS Dunakeszi
3. MTK Budapest 3. Bp. Elektromos SE
4. Pénzügyőr SE 4. KSI Kézilabda Akadémia
5. Érdi SKFT 5. Pénzügyőr SE
6. VSK Dunaszerdahely 6. Szigetszentmiklós KSK
7. Csepel DSE
8. Gárdony-Pázmánd NKSE
9. Szigetszentmiklós NKSE
 Legjobb kapus:
Mező Dóra (Érdi SKFT) Neagu Razvan Lorand (CSS SIGHISOARA)
 Legjobb játékos:
Bugár Cintia (VSK Dunaszerdahely) Házi Balázs (Bp. Elektromos SE)

 

Serdülő lány “A” csapatunk hibátlan teljesítménnyel az FTC-t is legyőzve nyerte meg a serdülő korosztály versenyét. Matuz István csapata a legjobb előjelekkel indulhat neki az I. osztályú serdülő bajnokság küzdelmeinek. Gratulálunk a lányoknak, csak így tovább!

Serdülő lány “B” csapatunk sem vallott szégyent, pedig Csenki Judit személyében új edzővel vágott neki a küzdelmeknek az újraformálódó csapat: “Az eredménynél sokkal fontosabb információhoz jutottunk a mérkőzések során, amelyek fontosak lehetnek a lányok továbbfejlődése során.”

Serdülő fiú “A” csapatunk szintén nem talált legyőzőre korosztályában! Szabóné Balog Judit tanítványai végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, remek hármas döntőn szerezték meg a legjobb helyezést. “Főleg védekezésben fejlődtünk sokat, további öröm, hogy az újonnan érkezők is megtalálták a helyüket a csapatban. Mind a mutatott játékkal, mind a küzdőszellemmel elégedett voltam.” (Szabóné Balog Judit) Külön gratulálunk Bognár Máténak, akit a korosztály legjobbjának választottak!

Serdülő fiú “B” csapatunk, csakúgy mint a lányoknál új edzővel Jánka Zsolttal és újjászerveződő csapattal vágtak neki a háromnapos küzdelemnek. Sokat haladtak a csapatépítésben a fiatalok, és úgy védekezésben, mint támadásban sokat léptek előre.

Serdülő csapataink eredményei:

SL15  SF16 
1.  KSI Akadémia “A”   1. KSI Akadémia “A” 
2. FTC 2. Bp. Elektromos
3. XVI. KMSE 3. XVI. KMSE
4. Szent István-ÓKSI 4. Mizse KC
5. ASI DSE 5. Szent István-ÓKSI
Pénzügyőr SE 6. VS Dunakeszi
 7. Budaörsi KSE 7. Csanádi KSI SE
VSK Dunaszerdahely 8. Csepel DSE
 9. CSEPEL DSE 9. KSI Akadémia “B”
KSI Akadémia “B” 10. Gézengúz UKC
 11. BVSC-ZUGLÓ 11. Szigetszentmiklósi KSK
Szent István 12.  BVSC Zugló
Legjobb kapus:
 Tóth Renáta (Pénzügyőr SE) Tóth Áron (Bp. Elektromos SE)
Legjobb játékos:
 Heitler Anna (FTC) Bognár Máté (KSI Akadémia “A”)

Köszönjük a szurkolást, hajrá KSI, hajrá Kézisuli!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük