Serdülő és IFI mérkőzés

Farkas Roland és Rezsnyák Csaba edzők:
2022.05.11. 18.00 KSA – Mizse serdülő III. mérkőzés 26-42
A csoport bajnokesélyese látogatott hozzánk szerdán a serdülők utolsó mérkőzésén. Már egy pont is elég volt a vendégeknek ahhoz, hogy bajnokként távozzanak. Ez a feladat látszólag meg is fogta ellenfelünket, az első negyed órában kis szerencsével előnybe is kerülhettünk volna, a fej-fej melletti csatában. A Mizse játéka a félidő végjátékára optimalizálódott, és szépen lassan elléptek tőlünk. A második játékrészben nyugodt és magabiztos játékkal uralták a pályát vendégeink, így a papírforma érvényesült. Ismét jól játszottunk támadásban, ami szinte az egész bajnokság folyamán jellemző volt ránk, de a védekezésben tapasztalható fizikai hátrányunkon még sokat kell dolgoznunk. Befejeződött a bajnokság, őszhöz képest előrelépés a több gyűjtött pont, a technikai és taktikai fejlődés már szembe tűnő volt tavasszal, amely a szorosabb eredményeknél meg is látszott. Sok munka vár még ránk, de bíztatóak a látottak! Köszönjük a szülők és szurkolóink egész éves támogatását és bíztatását! Gratulálunk a bajnok csapatnak!
2022.05.15. 13.00 KSA – Diósd ifi III. bajnoki mérkőzés 35-33 (20-17)
Az egész bajnokság talán legkiélezettebb és parázs hangulatú mérkőzését sikerült megnyernünk. Ezzel a győzelemmel ellenfelünk már nem érhet utol minket, előrébb sem tudunk kerülni, így stabilizáltuk helyünket a tabellán. Sok hibával tarkított találkozó volt, ahol a test test elleni küzdelem súrolta a sportszerű kereteket. Az első játékrészben nem a védekezés dominált egyik oldalon sem, ezt a sok lőtt és kapott gól tükrözi. A második játékrészben ellenfelünk majd 50 percen keresztül egész pályás emberfogást játszott, mely több esetben elbizonytalanított minket. Sajnos rengeteg ziccert hibáztunk, így a vendégek mindig vissza tudtak kapaszkodni. Feljavult kapus teljesítménnyel és hidegebb fejjel mentünk bele a végjátékba, így sikerült az előnyünket megtartani a lefújásig. Gratulálok a fiúknak, küzdésből, tartásból csillagos 5-ös!
Jövő héten az utolsó mérkőzésen szeretnénk pontszerzéssel zárni a szezont, erre készülünk tovább. Gratulálok a CSAPATNAK !!!
Hajrá KSA!