U13-as fiúk

Konyicsák Ádám edző:
Április 10.-én játszottuk a tavaszi szünet előtti utolsó U13-as mérkőzéseinket. Egy könnyebb és egy nehezebb mérkőzés várt ránk, de a mostani formánk miatt bíztam a dupla győzelemben.
Az első mérkőzésen a Bp.Elektromos volt az ellenfelünk. Védekezésünk 32 percig kiváló volt (ekkor 3 kapott gólnál tartottunk) viszont az utolsó 8 percben szétesett a védekezésünk, nem ütköztünk az ellenfél átlövőivel és a kipattanókat is ellenfelünk szerezte meg, ennek köszönhetően az utolsó 8 percben háromszor annyi gólt lőttek, mint a teljes mérkőzésen. Támadásaink jól működtek, szép dolgokat csináltunk. Nagyon elégedett voltam a páros és hármas kapcsolatokkal. Támadás befejezésink sok esetben kicsit pontatlanok voltak de még ez is bőven belefért.
Bp. Elektromos – KSA Budapest 12-25 (3-11)
A második mérkőzésen a nagy rivális BVSC-Zugló volt az ellenfelünk. A meccset jól kezdtük, az 5. percben már 4-1-re vezettünk, azonban ellenfelünk időkérése után sikerült visszakapaszkodniuk és kiegyenlíteniük (5-5). Sajnos ezt a mérkőzést mi magunk tettük nehézzé, ugyanis mikor megvoltak a lehetőségeink, hogy 6-7-8 góllal ellépjünk az általunk elkövetett nagy hibákat kihasználva folyamatosan sikerült felzárkózniuk 2-3 gólra. A második félidőben még a sok hibák ellenére is jobban játszottunk, mint ellenfelünk így azt gondolom megérdemelten nyertünk. Szeretném kiemelni Fekete Marcell teljesítményét aki szebbnél szebb és nagyon fontos gólokkal, védekezésben pedig több labdaszerzéssel vette ki részét a sikerből. Örülök a győzelemnek de sok hiba vár kijavításra edzéseken.
BVSC-Zugló – KSA Budapest 16-19 (8-9)
A következő U13-as fordulóban az ellen a Budakalászi Kézilabda Zrt. ellen játszunk akik ugyanabban a stílusban kézilabdáznak, mint amit én oktatok a gyerekeknek. Azonban az őszi fordulónk óta még többet fejlődtünk éppen ezért bízok egy nagyon jó mérkőzésben.
Hajrá KSA!