A lányok is győztek

Vasárnap a hölgyeké volt a fő szerep, ugyanis elrajtolt a Budapest felnőtt női bajnokság is, ahol első ellenfelünk a tavalyi évben éppen, hogy csak a dobogóról lecsúszó Gázművek MTE volt.
Az idősebb és sokkal rutinosabb ellenfelünk kezdte jobban a találkozót, ugyanis a 7. percben 4-1-et mutatott az eredményjelző a hazai csapat javára.
Szerencsére a védekezés váltásunk meghozta eredményét, olyannyira hogy a 13. percen már mi vezettünk (4-5). Sajnos a lányok többsége kisebb betegséggel küszködött, emiatt sűrűbben kellett őket forgatnom. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok sajnos ebben a játékrészben sok pontatlanság jellemezte támadó játékunkat, melyet ellenfelünk remekül használt ki és több könnyű gólt tudott szerezni. Végül egy gólos vezetéssel fordultunk a második játékrészre (13-14).
A második félidőben már felszabadultabban bátrabban játszottunk, melynek köszönhetően gyorsan a félidő első részében sikerült 5 gólos vezetést kialakítani, amit mérkőzés végéig tartottunk is kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel, végül 3 gólos sikert aratva ezzel ellenfelünk fölött.
Nagyon fontos volt, hogy a tavalyi idény után győzelemmel kezdjék a lányok az idei szezont. Az a tény, hogy ebben az osztályban egy igencsak jónak számító csapatot vertek meg bízom benne további motivációval fog szolgálni.
Gázművek MTE NKE – KSA Budapest 24-27 (13-14)
Hajrá KSA!