Dupla győzelem, edzői értékelés

Konyicsák Ádám edző értékelése:
November 13.-án Csepelen volt az év utolsó U14-es fordulója. Sajnos kisebb-nagyobb sérülések és betegségek miatt összesen 9 játékosom tudott jelen lenni és közöttük is voltak olyanok akik kisebb fájdalmakkal bajlódtak.
Az első mérkőzésen a NOVA Kézisuli volt az ellenfelünk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz és mindent egy lapra feltéve fognak játszani. Dinamikusan, okosan játszottunk, melynek eredménye volt, hogy szinte az összes támadásunkat gólhelyzettel tudtuk befejezni. Sajnos a támadás befejezéseink sok esetben pontatlanok voltak (kapufák, középre tartó lövések). Tovább rontotta a helyzetünket, hogy ellenfelünk lövéseinek 90%-a mindig befelé pattant a kapufáról, sáncról. Sok elkerülhető gólt kaptunk de szerencsére a szoros első félidő után fokozatosan tudtunk ellépni ellenfelünktől és végül egy teljesen megérdemelt 4 gólos győzelemmel jöhettünk le a pályáról.
NOVA Kézisuli – KSA Budapest 14-18 (10-11)
A második mérkőzésünket a Mikolik csapata ellen játszottuk. Támadó játékunk szinte kifogástalan volt. Kiemelendő Csősz Dániel és Balogh Emil játéka akik 13 és 12 találattal vették ki részüket a gólgyártásból. Sajnos a védekezésünk kezdetben nagyon bátortalan volt de második félidőre ezt is sikerült kijavítani.
KSA Budapest – Mikolik Handball School 31-17 (16-11)
A csoport második helyén végeztünk úgy, hogy a megszerezhető 16 pontból 12-őt sikerült begyűjteni, így kiérdemeltük, hogy februárban a felső házi csoportban éremért játszhassunk. Célunk U14-ben az első három hely valamelyikének megszerzése. Nagyon büszke vagyok erre a teljesítményre, főleg azért mert U14-es csapatunk 90%-át U13-as játékosok alkotják.
Hajrá KSA!