U13-as fiúk

Konyicsák Ádám edző értékelése:
Az őszi szünet után november 6.-án Dunakeszin lépett pályára az U13-as korosztályunk.
Az első mérkőzésen egy nagyon jó erőkből álló Budakalász volt az ellenfél. Tudtuk, hogy az ellenfél ugyan azt a játékstílust fogja alkalmazni amit én is tanítok a gyerekeknek. Ennek köszönhetően az egész mérkőzésen a gyors átadásos, futós játék dominált melyből kezdetben mi jöttünk ki jobban azonban az első félidő végén a fáradtságnak is köszönhetően több elkerülhető technikai hibát vétettünk melyből könnyű gólokat tudott szerezni ellenfelünk. Sajnos a félidő előtti utolsó 7 percben sok rossz döntést hoztunk támadásban és a védekezésünk is belassult, mely elég volt a Budakalásznak, hogy gyorsan nagy előny birtokába jusson a szünetre. (15-8)
A második félidei játékunk minden dicséretet megérdemel, ugyanis az ellenfelünk a mérkőzés utolsó öt percéig nem tudott a félidei különbségnél nagyobb arányú vezetésre szert tenni. Tökéletes példa volt előttünk, hogyan kell ezt a fajta játékstílust játszani és megtapasztalhattuk, hogy pár perces kihagyás egy ilyen jó csapat ellen mindent eldönthet.
Budakalász Kézilabda Zrt. – KSA Budapest 27-17 (15-8)
A második mérkőzésünket a helyi csapat ellen játszottuk. Sajnos a mérkőzés első félidejében semmi sem jött össze. Sok hibával játszottunk, védekezésben nem voltunk elég határozottak, támadás befejezéseink pontatlanok voltak, melynek köszönhetően Dunakeszi előnnyel fordultunk a második félidőre (8-9). Szerencsére a szünetben sikerült rendezni a sorokat. A második félidőben a srácok már fejben is megérkeztek a mérkőzésre. A védekezésünket olyannyira sikerült rendezni, hogy 18 perc alatt mindössze 3 gólt kaptunk. Támadásban pedig egy 10-0-ás roham után a fiúk gyorsan eldöntötték a mérkőzést. Tanultunk belőle, folytatjuk a munkát. Célunk év végéig, hogy a megmaradt 6 bajnoki találkozóból (U14-el együtt) legalább 5-öt megnyerjünk.
KSA Budapest – VS Dunakeszi 21-13 (8-9)
Hajrá KSA!