2019-20-as támogatási ciklus

Tisztelt Szülők! Tisztelt Támogatóink!
A Kézisuli Utánpótlás Alapítvány még rendelkezik szabad kerettel a 2019-2020-as támogatási ciklusban. Kérjük Önöket, amennyiben van lehetőségük segítsék munkánkat!

A támogatást a TAO-ról rendelkező nyilatkozattal és szerződéssel lehet érvényesíteni, mely a társadalmi felelősségvállaláson túl számos előnyt is biztosít a támogató gazdasági társaságok számára.

– A felajánlás a Támogató részére nem jelent plusz költséget, mivel a támogatást a NAV a befizetett társasági adóból utalja tovább a kiválasztott sportszervezet (KSA) kérésére. A gazdasági társaságnál többlet költség- a kötelező TAO befizetési kötelezettségen kívül – nem jelentkezik.

– HA a társaság bármilyen feltételnek nem felelne meg, a NAV nem utalja tovább a felajánlott összeget. Így, a társasági adó megfizetése után, adóhiány nem keletkezhet.

– A rendelkezést egy formanyomtatványon (Sportbej) kell benyújtani, – a KSA a támogatás nyomon követését elvégzi.

– A gazdasági társaság nem utal többlet támogatást a kedvezményezettnek (KSA), csak megfizeti a kötelező társasági adót. A visszatérítés a társaság adó-folyószámláján kerül jóváírásra, így figyelembe vehető későbbi
társasági adó fizetési kötelezettség csökkentésére.

– Megtakarítás a Támogató részére! Adóelőleg vagy adóelőleg-kiegészítés terhére történő felajánlás esetén a felajánlott összeg 7,5%-a a megtakarítás, más esetben 2,5% a visszatérítés.

Kérjük, hogy az ismertetett előnyök birtokában segítsék céljaink megvalósulását. A TAO “Utánpótlás -nevelés”, “személyi jellegű jogcím”, és “Tárgyi eszközök beszerzése” jogcímeken vehető igénybe, mely jelenleg 20 csapatunk felkészítését és versenyeztetését segíti.

Köszönjük TÁMOGATÁSUKAT!
Kapcsolattartó:
Szabóné Balog Judit – +36 – 20-66-11-595
Balla Gábor gazdasági vezető – +36-30-532-46