Felsőbb osztályba léphet!

Ifi III. bajnokságot nyert női serdülő csapatunk!

A Matuz István vezette női serdülő csapat nagy tervekkel készült a 2018/2019-es szezonra. Az együttes törzsgárdája már évek óta együtt játszott, ehhez jött néhány feltörekvő újonc, így 27 fős kerettel indultak neki a 2018/2019-es bajnoki évnek, melyből 17-en serdülő, 10-en pedig ifjúsági korúak voltak. A létszámok, korosztályok meghatározottsága, illetve a fiatalok fejlődése érdekében nem egy, hanem két bajnoki versenyrendszerben indultak, a Serdülő I. osztály mellett elindultak az IFI.III. osztályban is, más-más célokkal.

Az első osztályú serdülő bajnokság – akárcsak a felnőtteknél – a legnagyobb, és legtehetősebb klubok “játszótere”, itt a cél a minél jobb szereplés mellett, a biztos bentmaradás lehetett, amelyet a lányok abszolváltak is. 

Az IFI bajnokságban, bár a cél itt is minél jobb szereplés volt, célként mégis az első hely megszerzése lebegett a csapat és edzője előtt.

Bár csak az utolsó forduló döntött az első hely sorsáról, de az egész éves kemény munka, kiegyensúlyozott teljesítmény (24 mérkőzésből, csak 2 vereség, +300 gólkülönbség), meghozta a gyümölcsét. A KSA Budapest női serdülő csapata, a bajnokság megnyerésével feljutott az Ifjúsági másodosztályba!

Gratulálunk a SERDÜLŐ CSAPATNAK és MATUZ ISTVÁN EDZŐNEK a sikerhez!

Hajrá KSA Budapest!