KSI – KSA átalakulás

2018. július 1. Kézilabda Akadémiánk nagykorúvá válásának és önálló életének első napja. A szervezeti keret ugyan megváltozik, de a sportszakmai tartalom, erőforrás, és játékosállomány tekintetében, illetve  bajnokságokban, változatlan marad. Fenti dátum egy hitvallás, vagy nevelési filozófia kiteljesedését jelzi, amely a továbbra is benne dolgozó sportszakemberek együttműködésével halad célja felé:

Kézilabdázókat kívánunk nevelni, hogy ők egészséges, művelt SPORTEMBERKÉNT lépjenek tovább az Akadémiáról.

Ezúton szeretnénk megköszönni a KSI SE-nek, hogy a szakosztály szervezeti keretét eddig biztosította, reméljük e híres egyesület hírnevét mi is öregbítettük. Jelenleg a szakmai konzekvenciák összegzése, valamint az átalakulás ügyviteli szakasza zajlik, annak érdekében, hogy mindkét fél számára megnyugtató módon sikerüljön lezárni a szakosztályi munkát.

2018. július 1-től hivatalos nevünk Kézilabda Sport Akadémia Budapest, rövidítve: KSA Budapest. Tehát innentől a KSI SE kézilabda szakosztálya helyett a KSA Budapest viszi tovább az elmúlt években KSI-ben felépített minőségi szakmai munkát, szakemberekben, erőforrásokban, játékosokban, bajnokságokban változatlan módon.

A gazdasági hátteret a TAO-, és a tagdíjak mellett, továbbra is – mostantól önállóan – a közhasznú Kézisuli Utánpótlás Alapítvány biztosítja, amely már szakosztályi létünk alatt is számos egyéb forrásból nem finanszírozható költséget átvállalt akadémiánk sikeres működéséhez.

A 2011-ben megkezdett nevelő munkát és céljainkat tovább kívánjuk vinni, ehhez mind anyagi, mind szellemi, mind fizikai, mind sportszakmai erőforrásokkal rendelkezünk. A megújulás további részleteiről később fogjuk tájékoztatni az érdeklődőket. Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel a honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén folyamatosan állunk rendelkezésre!

Addig is köszönjük KSI SE, üdv KSA Budapest!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük